Archívum - Hírek

Vereséget szenvedett tartalékos csapatunk

2019. 11. 20.

Alulmaradtunk az összeszokottabb Baglyokkal szemben
Vereséget szenvedett tartalékos csapatunk
JNSZ Megyei Bajnokság, Alapszakasz - 7. forduló

Szolnoki Baglyok SE – Szolnoki Olaj KK Amatőr 89-65 (14-7, 24-20, 21-27, 30-8)

Szolnok, Kőrösi Csoma Sándor Ált. Isk. Vezette: Fehérvári Gergely, Szőcs Béla.

SZBSE: Forgács László (14/6), Dögei Csaba (10), Molnár Gábor (17), Dr. Baláti Péter (16), Kovács Zoltán (19).
Csere: Dr. Lánczi Rajmund (9/3), Fodor Tamás (4), Varga Zsolt (0).
Edző: Molnár Gábor.

OLAJ KK: Bujáki Dániel (7/3), Burai Tibor (9/9), Csapó Gábor (12/9), Garai Krisztián (14/6), Csák Bence Csaba (4).
Csere: Bakos Levente (4), Horváth Csaba (7/3), Varga Milán (8/6).
Edző: Bujáki Dániel.

Elég hiányos szerkezettel érkezett a nem túl emberi időpontban tartott mérkőzésre a Szolnoki Olaj amatőr gárdája, több kulcsjátékosuk hiányzott. Azonban nem adta könnyen magát a csapat, és egy agresszív védekezéssel 16 ponton tudta tartani az ellenfelet az első tíz percben. Támadásban is szépen forgatták a labdát az olajosok, de a befejezésekbe mindig valami hiba csúszott. A második negyedre rendezték a soraikat az Olajosok, és az agresszív védekezés mellé pontos befejezések is párosultak, így ki tudtak egyenlíteni a fiúk. Jött is a hazai időkérés, az ellenfél meg rázta magát és 11-0-s rohanás produkáltak.

A második félidőben az olajosok próbáltak ugyanolyan agresszívan játszani, azonban a lepattanóért folyó csatában rendre alulmaradtak, és így nem tudtak közelebb férkőzni. A negyedik negyedre végkép elfáradtak a mieink, és nem tudták tartani a dobóformát a mérkőzés végéig, így alulmaradtak a rangadón.

Bujáki Dániel: Sajnos nem tudtunk teljes kerettel kiállni, de azt gondolom, hogy a fiatalok teljes mértékben helyt álltak, és beilleszkedtek a csapatba. Próbáltuk megnehezíteni a baglyok győzelmét, de sokkal összeszokottabb társaság, mint mi ebben a formába. Gratulálok nekik!
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.