Archívum - Hírek

Jobban bírta erővel az edzői csapat

2019. 11. 16.

Gaál Róbert megállíthatatlannak bizonyult
Jobban bírta erővel az edzői csapat
JNSZ Megyei Bajnokság, Alapszakasz - 6. forduló

Szolnoki Olaj KK Amatőr – Szolnoki KA U50 67-74 (17-24, 17-22, 15-14, 18-14)

Szolnok, Tiszavirág Aréna. Vezette: Drenyovszki Dániel, Szabó László.

OLAJ KK: Bujáki Dániel (9/3), Horváth Csaba (0), Garai Krisztián (20/12), Hajdu Gábor (10/6), Kiss Dániel (6).
Csere: Csapó Gábor (8/6), Frank Gábor (2), Ivkovic Iván (6), Varga Milán (6/6).
Edző: Bujáki Dániel.

SZKA: Gaál Róbert (33/24), Szpíró Balázs (18/3), Szabó Zoltán (4), Tótin Richárd (9/3), Lipóczki Balázs (2).
Csere: Szolnoki Zoltán (8), Tóth Viktor (0).
Edző: Szpíró Balázs.

A mérkőzést nagy lendülettel kezdte mind két csapat. A hazai oldalon már megszokott módon a Hajdu Gábor – Garai Krisztián duónak ment a kosárszerzés, még a másik oldalt Gaál Róbert vitte a hátán. Az első negyedben ki tudott harcolni egy 7 pontos előnyt a Sportcentrum edzői gárda. Gaál Róbert továbbra is tarthatatlanak bizonyult, és az Olajosoknál egyre nehezebben járt a labda, aminek köszönhetően csak futni tudtak az eredmény után.

A térfélcserét követően ugyan úgy folytatódott a játék ahol abba maradt. Az Olajosok próbáltak zárkózni, azonban mindig jött egy demoralizáló hárompontos a Sportcentrum részéről, amivel szemben támadásban csak Garai Krisztián tudott stabil teljesítményt hozni a hazai oldalon. Negyedik negyedre indítottak egy nagy hajrát a mieink, de sajnos elfáradtak a végére, így kialakult a 67-74-es végeredmény.

Bujáki Dániel: Az ellenfél csapatában volt egy kiemelkedő teljesítmény, nálunk ezzel szemben Garai Krisztián játszott egyedül elfogadhatóan, nem tudtunk hozzá felnőni. Keresi mindenki a saját játékát, remélem minél hamarabb meg is találjuk.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.