Archívum - Hírek

Kihullottak az juniorok a Semix-kupából

2019. 09. 14.

Semix-kupa
Kihullottak az juniorok a Semix-kupából
Szolnoki Olaj KK U19 - BKG-SzEK 75-89 (20-25, 15-19, 22-20, 18-25)

Olaj KK: Czene Zsombor (7/3), Jelenfi Balázs (16/3), Balogh János (7/3), Sándor Máté (2), Fazekas Dávid (8/6).
Csere: Bettembuk Botond (6), Ratkai Szabolcs (13/3), BouityVoubou Etienne (4), Katona Adrián (6), Kerekes Hunor (0), Barcsik Balázs (4), Péntek Bence (2). Edző: Veres Dávid és Tóth Zoltán.

SZEK: Ulviczki Ádám (0), Farkas Dávid (18), Pásztor György (8), Szatmári Szabolcs (14/3), Gudmon András (37/3).
Csere: Szabó Viktor (8), Cseresznyés István (2), Kosztyú Balázs (2).

Idén is elindultak a Szolnoki Olaj KK juniorjai a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kosárlabda Szövetség által kiírt Semix-kupában. Elsőre nem kisebb ellenféllel kellett szembenéznie a fiataloknak, mint a két évvel ezelőtti bajnok, tavalyi negyedik helyezett BKG-SZEK csapatával. A Veres csapatnak bejött a futós letámadós játék, ami egyáltalán nem ízlett a testesebb legényekből álló SZEK-nek, ezért végig nyitott volt a mérkőzés. A palánk alatti erőkülönbség azonban a vendégek javára billentette a mérleg nyelvét a végére.

Veres Dávid: Úgy érzem, rengeteget javultunk fél nap alatt is! Bátrak és fegyelmezettek voltunk! Egy olyan felnőtt csapat ellen kaptunk ki 14 ponttal, akik egykoron nagyon jó játékosok voltak és még mindig megállják a helyüket a pályán. Ráadásul 40 percig zónáztak, amit eddig edzéseken nem vettünk még elő, csak az öltözőben meccs előtt. Úgy gondolom ez az az út és meccs, amiből érdemes a célunk felé elindulni. Az ellenfél 11-es számú centerére, aki 37 pontig jutott egyszerűen fizikálisan nem volt válaszunk! Ha ő nincs, akkor egyértelmű esélyesei lettünk volna a találkozónak. Persze sportban nincs ha, így inkább azzal zárnám; sem U18-ban, sem pedig U20-ban nem fogunk ilyen fizikális különbségekbe ütközni.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.