Archívum - Hírek

Fájó vereség

2019. 11. 20.

Az első 5 percben eldőlt a mérkőzés
Fájó vereség
Regionális Junior U18, 6. mérkőzés

Vásárhelyi Kosársuli - Szolnoki Olaj KK 84-60 (25-11, 20-14, 16-16, 23-19)

Hódmezővásárhely, Hódtói Sportcsarnok. Vezette: Nyilas István, Bartucz Csaba.

Az U18 regionális bajnokság első visszavágójához utazott az Olaj legénysége. Az odavágón az egészen küzdelmes és látványos mérkőzésen, de végül 15 pontos vereséget szerették volna a fiúk megtorolni Vásárhelyen.

Azonban az első 5 percben eldőlt a mérkőzés, amikor a hazaiak egy 15-0-al bekezdtek. A folytatásban úgy látszott sikerül faragni a hátrányból, ám mindig jött válasz a hazai oldalon is, így félidőben 20 pontos hátrányból fordulhattunk. Ahol az első 5 percben változás látszott és elkezdtek „harapni” a Szolnokiak. Keményebb védekezésüknek köszönhetően az első 5 percben alig született Vásárhelyi kosár, de nagyobb gond volt, hogy Szolnoki se sok így hiába a jó védekezés maradt a 20 pontos előny a hazaiaknál. A negyedik negyedben úgy látszott legalább kozmetikázni tudunk és bejöttünk 11 pontra a 4. negyed elején, ám a végére a nagy hajtásban kiégett Szolnoki lábak nem értek vissza a Vásárhelyi kontrákkal így 24 pontos vereség lett a vége.

Veres Dávid: Ha úgy kezdjük a mérkőzést, mint a második félidőben, akkor ez egy ugyanolyan hajtós, szoros mérkőzés, mint otthon. Nem lehet 16-17 éves srácoknak ilyen lazán meccset kezdeni. A feldobást követően fel kell szedni a parkettát, úgy kéne hajtani. A második félidőben jó volt a védekezésünk, próbálunk a következő mérkőzéseinken úgy elkezdeni egy meccset, ahogy itt a 21. percet.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2019. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.