Archívum - Hírek

Megkezdte a Nemzeti Junior Bajnokságot is a Szolnoki Olaj KK U18-as alakulata

2019. 10. 16.

A találkozó végig sportszerű küzdelmet hozott
Megkezdte a Nemzeti Junior Bajnokságot is a Szolnoki Olaj KK U18-as alakulata
Regionális Junior U18, 1. mérkőzés

Félegyházi TSI - Szolnoki Olaj KK 60-75 (10-16, 19-20, 22-17, 9-22)

Kiskunfélegyháza, Városi Sportcsarnok.
Vezette: Komáromi Péter, Fekete Csaba.

Olaj KK: Czene Zsombor (2), Balogh János (17), Jelenfi Balázs (5), Sándor Máté (4), Fazekas Dávid (18/3).
Csere: Bettembuk Botond (9/3), BouityVoubou Etienne (7/3), Fábián Márk (0), Kerekes Hunor (5), Péntek Bence (0), Barcsik Balázs (4), Cziklin Dusán (4).
Edző: Veres Dávid és Tóth Zoltán.

Megkezdte a Nemzeti Junior Bajnokságot is a Szolnoki Olaj KK U18-as alakulata, amely Kiskunfélegyházán egy mindkét oldalon ideges, hibákkal teli első negyedben 6 ponttal vezetni tudott, majd egy sokkal jobb második negyedet hozva 7 pontos vendég előnnyel mehettek szünetre a felek.

A fordulást követően már az első percekben látszott, hogy a vendéglátó együttes más ritmusban jött ki a pályára és a vendégek rossz védekezésének köszönhetően felzárkóztak 2 pontra. Ekkor az utolsó szünetben tajtékzó vendég edző összeszedte a mélypontból csapatát és az utolsó negyedben főleg Fazekas Dávid (19 pont) és Balogh János (17 pont) extra teljesítményének, és remek csapatvédekezésüknek köszönhetően magabiztos 15 pontos vendég siker született.

A találkozó rendkívül harcosan, sok faulttal (25 illetve 33) valamint 4 kipontozódással, de végig sportszerű küzdelmet hozott.

Veres Dávid: Az előző hetek mérkőzései és Soproni nyilatkozatom után hétfőn egy videózással és ahogy említettem egy fejtágítással kezdtük a hetet. Úgy érzem betalált a srácoknál és kicsit harcosabban léptünk pályára. Tisztában voltam vele,hogy nem fog egyről a kettőre menni, de helyenként elégedett voltam a fiúkkal, amit pedig az utolsó negyedben produkáltak az meg kifejezetten tetszett is. Dávid és Jani munkáját külön kiemelném! Így vezeti a csapatát két csapatkapitány egy nehéz időszakban! A lényeg, hogy nyertünk, holnap Szegeden folytatnánk az utolsó negyedünket.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.