Archívum - Hírek

Nem termett sok babér

2019. 10. 27.

Jobb csapat ellen nem szégyen ki kapni, de ilyen játékkal igen
Nem termett sok babér
Regionális Junior U18, 3. mérkőzés

Szolnoki Olaj KK - Nagykőrösi Sólymok KE 45-72 (13-15, 9-19, 9-26, 14-12)

Szolnok, Tiszavirág Aréna.
Vezette: Szabó László, Kovács Csaba.

OLAJ: Czene Zsombor (2), Balogh János (10), Jelenfi Balázs (6), Fazekas Dávid (10/6), Sándor Máté (2).
Csere: Cziklin Dusán (5), Bettembuk Botond (2), BouityVoubou Etienne (2), Kerekes Hunor (6), Katona Adrián (0).
Edző: Veres Dávid és Tóth Zoltán.

NAGYKŐRÖS: Filep Áron (5/3), Kakulya Sándor (11/9), Kasza Hunor (20/3), Mester Márk (14), Nyerges Gergő (2).
Csere: Kocsis Attila (8), Szécsény Erhard (7/3), Koselák Zsolt (0), Zagyi Attila (4), Fruktusz Kevin (1), Hőgye Attila (0).
Edző: Kovács Sándor és Fehér Ádám.

Első hazai U18-as mérkőzését a jó erőkből álló Nagykőrösi Sólymok csapatával játszották a Szolnoki Olaj KK juniorjai a Regionális bajnokság Dél-Keleti csoportjában. Az első negyedben még partnerek tudtak lenni Veres Dávid tanítványai, a második játékrészben viszont a nagykőrösi letámadás ellen temérdek eladott labda megbosszulta magát, és a szünetben már magabiztos volt a vendégelőny.

A fordulás után a Sólymok folytatták az egész pályás védekezést, és bár néhány percig úgy tűnt, hogy az Olajosok állják a sarat, szép támadásokat tudtak vezetni, hamar elfáradtak a rohanásban, és bedarálta őket a túlerő. Az utolsó negyedben kiengedett a szorításból a Nagykőrös, és mindkét oldalon pályára tudott kerülni minden bevethető játékos.

Veres Dávid: Jobb csapat ellen nem szégyen ki kapni, de ilyen játékkal igen. Amit ma a srácok nyújtottak az nem kosárlabda volt. A negyven eladott labda pedig U11-es szint. Úgy érzem jobb csapat a Nagykőrös, de nem ennyivel. Mindenféleképpen javítani szeretnénk a jövőheti mérkőzéseinken! Gratulálok a Nagykőrösnek!
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.