Archívum - Hírek

Jobban bírta szusszal az ellenfél

2019. 10. 31.

Az idei szezon legjobb mérkőzését játszottuk
Jobban bírta szusszal az ellenfél
Regionális Junior U18, Délkeleti csoport, 4. mérkőzés

Szolnoki Olaj KK – Vásárhelyi KSI 61-76 (21-30, 16-18, 16-9, 8-19)

Szolnok, Tiszavirág Aréna. Vezette: Szabó László, Fenyvesi Zénó.

OLAJ: Nyerges Zalán (13), Balogh János (14/6), Jelenfi Balázs (9), Fazekas Dávid (4/3), Sándor Máté (12).
Csere: Kerekes Hunor (2), Czene Zsombor (4), Péntek Bence (2), Cziklin Dusán (1), Katona Adrián (0), Bettembuk Botond (0).
Edző: Veres Dávid és Tóth Zoltán.

VÁSÁRHELY: Ságodi Róbert (20/3), Balogh László (22/9), Badócsi Benjámin (12), Szántó Mihály (2), Pánczél Csongor (12/3).
Csere: Megyesi Dániel (2), Knyur Máté (2), Gyurkovics Balázs (0), Filak László (0), Kozma Péter (3), Buka Martin (1), Kovács Attila (0).
Edző: Czibere Zoltán.

Nagyon nagy iramban kezdődött a mérkőzés, ahol egyáltalán nem a védekezésé volt a főszerep. Gyors adok-kapok után 21-30-at mutatott a tábla az első negyed után. Az eredmény nem alakult másképp, viszont a csapatok látszólag elkezdtek védekezni. A félidei dudaszó előtt bejöttek 10 ponton belülre a jól küzdő Szolnokiak, ám a Vásárhelyiek egyik játékosa egy dudaszós félpályás dobással demoralizálta a hazaiakat, így 11 pontos előnnyel fordulhattak a vendégek.

A félidei fordulás után az első 5 percben változatlan volt a mérkőzés képe, ám a 3. negyed utolsó 5 percében a Nyerges, Balogh, Sándor trió vezérletével egy 8-2es futást hoztak össze a hazaiak, így mindössze 4 pont különbséggel kezdhették a 4. negyedet. Sajnos a záró etapban látszólag elfáradtak a hazaiak így a vége egy a mérkőzés képét abszolút nem tükröző 15 pontos vendég siker született.

Veres Dávid, az Olaj KK edzője: Az idei szezon legjobb mérkőzését játszottuk! Egy Nyerges Zalánnal kiegészülve egészen más a játékunk képe. Viszont szomorú vagyok a végeredmény miatt, egyértelműen győzelmet érdemeltünk volna. Még pár ilyen jó mérkőzés és a végén mi fogunk örülni. Büszke vagyok fiaimra, és gratulálok a Vásárhelynek.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.