Archívum - Hírek

Elkezdte a felkészülést az U20-as csapat is

2019. 09. 06.

Együtt kezdte meg a felkészülést a 2019/2020. szezonra az U20 és U23 csapat
Elkezdte a felkészülést az U20-as csapat is
Együtt kezdte meg a felkészülést a 2019/2020. szezonra a Szolnoki Olaj KK U20 és az NB1/B Zöld csoportjában induló Szolnoki Olajbányász U23 csapat. Ez persze egyáltalán nem meglepő, hiszen a két gárda nem sokban különbözik egymástól.

Példának okáért mindkét gárda vezetőedzője a tavaly az Olaj KK U20-szal bajnoki bronzig, az Olaj KK NB2-es csapatával pedig ezüstéremig jutó Szarvas Gábor, akinek segítője a következő szezontól Bujáki Dániel lesz, aki eddig az U18-as csapat mellett pallérozódott másodedzőként. Az erőnléti feladatokat az Olajbányász felnőtt csapatával is dolgozó Ecseki Dániel látja el.

A játékoskeret is kicserélődött, Szabó Norbert kiöregedett a korosztályos csapatból, és Békésre távozott, a túlkorosok közül az új szabályok értelmében már nem szerepelhet az U20-ban Csák Bence, Frikker Marcell és Rudner Gábor sem, ők a jövő szezonban az Olajbányász felnőtt, illetve U23-as csapatát fogják erősíteni. A csapat teljes jogú tagja maradt a tavalyi bronzérmesek közül Arnóth Zoltán, Burai Tibor, Kókai Dávid, Komlósi Attila, Nagy Dömötör, Nyerges Zalán és Rékasi Bojta, az Olaj KK U18-ból érkezett Bakos Levente, Csapó Gábor, Horváth Csaba, Horváth Róbert és Kállai Marcell, valamint a Szolnoki Sportcentrum Kosárlabda Akadémiától Csák Bence. A társaság megerősítése, és a több játéklehetőség érdekében, visszajátszik az U20 csapatba az Olajbányász öt profi játékosa, Frank Áron, Gilszki Erik, Orbán Bendegúz, Pallai Tamás és Taiwo Samuel is.
Szolnoki Olajbányász Szolnoki MÁV FC Szolnoki Vízilabda Sport Club Szolnoki Sportcentrum MKOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség

Copyright © 2001-2020. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft.