Archívum - Hírek

Rajt a FIBA Europe Cup csoportkörben

2018.10.16. 11:42:00

A Falcoval kezdi az idei FIBA Europe Cup-szezont a Szolnoki Olaj
Rajt a FIBA Europe Cup csoportkörben
Alex Murphy: Ez egy új hét, új mérkőzés lesz. Az előző hazai meccsen jó munkát végeztünk ellenük, a játék legtöbb elemében felülmúltuk őket. De voltak olyan mutatók, amelyekben ők voltak jobbak. Most ezeket akarjuk kijavítani.

Az amerikai magasbedobó által is említett egyik olyan mutató, amiben a Falco jobb volt, az a lepattanózás. Márpedig az aláhulló labdák megszerzésével Sopronban is meggyűlt az Olaj baja, ebben nyilván jó lenne előrelépni már szerdán. Amiben már a csapat segítségére lehet a szombati bajnokit kihagyó Kovács Péter.

Kovács Péter: Az előző héten összeszedtem egy vírust, lázas megbetegedésem volt. Sajnos ez miatt több edzést is ki kellett hagynom és a meccset is. De most már jól érzem magam, úgyhogy teljes erővel vágok neki a hétnek.

Két vereség után a szombathelyiek megszerezték első győzelmüket a bajnokságban, a Kaposvár legyőzése nyilván javított a vasi hangulaton. Ugyanakkor remélhető, hogy az Olaj soproni lépéstévesztése nem rontott a miénken. Viszont tagadhatatlan, hogy a szerdai vendégek - ha csak hangyányival is -, de jobb érzésekkel jöhetnek a meccsbe.

Alex Murphy: Minden meccs más, nem gondolom, hogy újra húsz ponttal tudunk majd nyerni, hiszen az ellenfélben biztosan benne van, hogy az előző meccsen nagy különbséggel kapott ki. Ezért biztos, hogy még jobban készülnek. De mi is tisztességesen felkészülünk és akkor nem lesz baj.

A 18:00-kor kezdődő mérkőzést az Olaj TV élőben közvetíti.
FIBA Europe Cup FIBA EuroBasket EUROBASKET MKOSZ NCAA NBA

Copyright © 2001-2018. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft. - Minden Jog Fenntartva!