Archívum - Hírek

Szombaton este kezd a bajnokságban az Olaj

2018.09.28. 17:10:00

Szegeden kezdi a 2018/2019-es bajnokságot a nyolcszoros magyar bajnok Szolnoki Olaj
Szombaton este kezd a bajnokságban az Olaj
Az Újszegedi Sportcsarnokban ha nyer is a vendégcsapat, azt soha sem teszi könnyedén. Andjelko Mandic csapata még véletlenül sem adja olcsón a bőrét senkinek.

Kovács Péter: A Szeged egy összeszokott, jó csapat, különösen hazai pályán. Az elmúlt években a Szolnok dolgát is megnehezítette, úgyhogy most is egy nehéz mérkőzésre kell számítanunk. Ennek megfelelően már elkezdtük a felkészülést mind taktikailag, mind fizikálisan. Rendben van a csapat, úgy gondolom. De természetesen győzni szeretnénk, azért megyünk oda.

Egy hónapja már játszott előkészületi mérkőzést a két csapat, éppen Szegeden. A hazaiak 83-81-re nyertek. A Szedeák felkészülési tornákon vett részt, váltakozó sikerrel. Az Olajnak viszont már két tétmeccs is a háta mögött van. Tavaly emlékezetes bajnokit játszott a két csapat, hiszen az Olaj úgy tudott nyerni egyetlen ponttal, hogy a hazaiaké volt a meccs utolsó támadása. Bár sokáig esélye volt rá, a Szeged végül nem jutott a rájátszásba tavaly, a tizedik helyen végzett.

Tóth Ádám: Ismerjük őket. Nagyjából ugyanaz a keretük, mint tavaly volt, talán egy, vagy két új légiósuk van. Erős, kellemetlen ellenfélnek tartom őket. De meg kell mutatnunk, hogy nekünk jobb állományunk van, jobb csapatunk van, úgyhogy meg kell nyernünk a meccset.

A 18:00-kor kezdődő mérkőzést az Olaj TV élőben közvetíti.
FIBA Europe Cup FIBA EuroBasket EUROBASKET MKOSZ NCAA NBA

Copyright © 2001-2018. Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub Kft. - Minden Jog Fenntartva!